Κυκλοφορεί Σήμερα – Just Dance 2023 Edition

Καλώς ήρθατε σε μια νέα εποχή χορού παρέα με το Just Dance 2023 της Ubisoft. Με νέες λειτουργίες όπως το online multiplayer, η προσωποποίηση των παικτών, τους τρισδιάστατους καθηλωτικούς κόσμους και τα νέα τραγούδια. Mπορείτε να ζήσετε ένα ατελείωτο χορευτικό πάρτι όλο το χρόνο!

To Just Dance είναι ένα παιχνίδι που ανατρέχουμε αρκετές φορές μέσα στον χρόνο και παίζουμε με την οικογένεια και τους φίλους. Η αλήθεια είναι πως μας έχει χαρίσει επικές αναμνήσεις και άφθονο γέλιο.

Δείτε το trailer του Just Dance 2023 στο Youtube Κανάλι των Nintenders

To Just Dance 2023 , της Ubisoft κυκλοφορεί σήμερα (22/11/2022) για την υβριδική κονσόλα της Nintendo. Πρόκειται για ένα Music, Action παιχνίδι και παίζεται από έναν έως έξι παίκτες. Ο τίτλος είναι κατάλληλος για όλους και καταλαμβάνει 4GΒ χώρου στην εσωτερική μνήμη της συσκευής ή στην κάρτα μνήμης.

Το παιχνίδι υποστηρίζει όλα τα Modes του Nintendo Switch (TV, Tabletop, Handheld) αλλά και Cloud Saves.
Επίσης θα έχετε διαθέσιμες τις παρακάτω γλώσσες: Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Simplified Chinese, Spanish, Traditional Chinese

Θα το βρείτε διαθέσιμο στο Nintendo eshop.

just dance 2023 edition

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 6100 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *