Friday, April 19, 2024
Νέα

Κυκλοφορεί σήμερα – Harvestella

Στο Harvestella οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν υπέροχες στιγμές μέσα σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα. Αναπτύξτε τις καλλιέργειες σας, ξεπεράστε τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στον δρόμο σας, βρείτε και αγγίξτε τα όρια του κόσμου και ανακαλύψτε στην πορεία τον αληθινό λόγο της συμφοράς.

Η Ιστορία μας ξεκινά όταν ξυπνάμε στην μέση ενός ”Quietus”. Τα Quietus είναι συμφορές που βρίσκουν τον κόσμο μας κάθε φορά που αλλάζει η εποχή και απειλούν ολόκληρη την ζωή του.

Δείτε το trailer του Harvestella στο Youtube Κανάλι των Nintenders

To Harvestella της SQUARE-ENIX, κυκλοφορεί σήμερα (04/11/2022) για την υβριδική κονσόλα της Nintendo. Πρόκειται για ένα παιχνίδι Simulation, Role-Playing, Action, Adventure και παίζεται από έναν παίκτη. Ο τίτλος είναι κατάλληλος για εφήβους και καταλαμβάνει 9GΒ χώρου στην εσωτερική μνήμη της συσκευής ή στην κάρτα μνήμης.

Το παιχνίδι υποστηρίζει όλα τα Modes του Nintendo Switch (TV, Tabletop, Handheld) αλλά και Cloud Saves.
Επίσης θα έχετε διαθέσιμες τις παρακάτω γλώσσες: English, French, German, Japanese, Spanish.

Θα το βρείτε διαθέσιμο στο Nintendo eshop στην τιμή των 59.99€.

harvestella

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 6100 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Αφήστε ένα σχόλιο!