Κυκλοφορεί Αύριο – Tactics Ogre: Reborn

To Tactics Ogre: Reborn είναι ένα παιχνίδι ρόλων-τακτικής που αναδεικνύει τον δύσκολο αγώνα για τον έλεγχο των νήσων Βαλεριάνα και βασίζετε στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2010.

Οι επιλογές σου δεν επηρεάζουν μόνο τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η ιστορία, αλλά ακόμη και το πώς θα τελειώσει. Η φιλοσοφία του παιχνιδιού είναι τέτοια ώστε να σου δίνει αμέτρητες διαφορετικές εκδοχές, για να επιλέξεις αλλά και αντίστοιχα πολλούς πιθανούς τερματισμούς. Αυτό είναι και το κλειδί που επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν ξανά και ξανά το παιχνίδι.

Δείτε το trailer του Tactics Ogre: Reborn στο Youtube Κανάλι των Nintenders

To Tactics Ogre: Reborn, της SQUARE-ENIX κυκλοφορεί αύριο (11/11/2022) για την υβριδική κονσόλα της Nintendo. Πρόκειται για ένα Role-Playing, Simulation παιχνίδι και παίζεται από έναν παίκτη. Ο τίτλος είναι κατάλληλος για εφήβους και καταλαμβάνει 6,4GΒ χώρου στην εσωτερική μνήμη της συσκευής ή στην κάρτα μνήμης.

Το παιχνίδι υποστηρίζει όλα τα Modes του Nintendo Switch (TV, Tabletop, Handheld) αλλά και Cloud Saves.
Επίσης θα έχετε διαθέσιμες τις παρακάτω γλώσσες:English, French, German, Japanese, Korean, Simplified Chinese, Spanish, Traditional Chinese.

Θα το βρείτε διαθέσιμο στο Nintendo eshop στην τιμή των 49.99€.

Tactics Ogre: Reborn

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 6100 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *