Κυκλοφορεί Αύριο – Persona 5 Royal

Το Persona 5 Royal κυκλοφορεί αύριο από την SEGA στο Nintendo Switch. Στο βραβευμένο παιχνίδι ρόλων, θα μεταφερθείτε στο Tokyo όταν ο ήρωας μας, γνωστός με το ψευδώνυμο Joker, θα αναγκαστεί να αλλάξει σχολείο μετά από τις ψευδείς κατηγορίες εναντίων του. Κατά την διάρκεια του σχολικού έτους τόσο ο Joker όσο και άλλοι μαθητές θα αφυπνίσουν μυστικές δυνάμεις και θα δημιουργήσουν μια μυστική συμμαχία, γνωστή με το όνομα Phantom Thieves of Hearts.

Σκοπός τους, να αναγκάσουν εγκληματίες την παραδοχή των εγκλημάτων τους και να αλλάξουν την σκοτεινή φύση τους. Όλα αυτά διαδραματίζονται σε ένα παράλληλο σύμπαν που έχει δημιουργηθεί από τις υποσυνείδητες επιθυμίες των ανθρώπων.

Στο P5R θα δούμε μια αναβαθμισμένη έκδοση του Persona 5, το οποίο είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στην Ιαπωνία τον Οκτώβριο του 2019 στο Play Station 4 ενώ τον Μάρτιο του 2020 κυκλοφόρησε στον υπόλοιπο κόσμο.

Δείτε βίντεο του Persona 5 Royal στο Youtube κανάλι των Nintenders

“Το Persona 5 Royal έρχεται στο Nintendo Switch στις 21 Οκτωβρίου 2022. Φορέστε τη μάσκα του Τζόκερ και γίνετε μέλος των Phantom Thieves of Hearts”

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 6100 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *