Friday, March 29, 2024
Νέα

Κυκλοφορεί Αύριο – It Takes Two

Ζήσε το πιο τρελό ταξίδι της ζωής σου στο It Takes Two. Πρόκειται για ένα μοναδικό platform περιπέτειας, το οποίο έχει δημιουργηθεί ειδικά για co-op. Παίξτε λοιπόν με έναν φίλο, μια φίλη σας ή βρείτε έναν συμπαίκτη με την βοήθεια του  Friend’s Pass. Δουλέψτε μαζί για να μπορέσετε να υπερνικήσετε όλα τα εμπόδια που θα σας βάλει το παιχνίδι.

Δείτε το trailer του It Takes Two στο Youtube Κανάλι των Nintenders

To It Takes Two της Electronic Arts, κυκλοφορεί αύριο (04/11/2022) για την υβριδική κονσόλα της Nintendo. Πρόκειται για ένα Πλατφόρμερ δράσης και περιπέτειας με αρκετούς γρίφους για να λύσετε και παίζεται με έως και δύο παίκτες. Ο τίτλος είναι κατάλληλος για εφήβους και καταλαμβάνει 9,5GΒ χώρου στην εσωτερική μνήμη της συσκευής ή στην κάρτα μνήμης.

Το παιχνίδι υποστηρίζει όλα τα Modes του Nintendo Switch (TV, Tabletop, Handheld) αλλά και Cloud Saves.
Επίσης θα έχετε διαθέσιμες τις παρακάτω γλώσσες: English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Simplified Chinese, Spanish και Traditional Chinese.

Θα το βρείτε διαθέσιμο στο Nintendo eshop στην τιμή των 39.99€.

it takes two

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 6100 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

WhiteFox

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά NES, στο σπίτι του Θείου μου, είδα έναν ολόκληρο κόσμο να ανοίγεται μπροστά μου, περιττό να σας πω ότι εκείνο το καλοκαίρι το έβγαλα στο σπίτι του θείου..... Αυτή η καινούργια μορφή διασκέδασης έγινε τρόπος ζωής, τα κάλαντα δεν τελείωναν αν δεν έπιανα τον στόχο της κάθε χρονιάς τα χρόνια περνούσαν, ήμουν πλέον μεγάλος για κάλαντα, αλλά οι αγορές συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να έχουν περάσει από τα χέρια μου SNES, PS1, 3DO, PS2, PS3, PS4, Wii, Switch, GB, PC, και σίγουρα κάτι θα ξεχνώ.....

Αφήστε ένα σχόλιο!