Κυκλοφορεί Αύριο – It Takes Two

Ζήσε το πιο τρελό ταξίδι της ζωής σου στο It Takes Two. Πρόκειται για ένα μοναδικό platform περιπέτειας, το οποίο έχει δημιουργηθεί ειδικά για co-op. Παίξτε λοιπόν με έναν φίλο, μια φίλη σας ή βρείτε έναν συμπαίκτη με την βοήθεια του  Friend’s Pass. Δουλέψτε μαζί για να μπορέσετε να υπερνικήσετε όλα τα εμπόδια που θα σας βάλει το παιχνίδι.

Δείτε το trailer του It Takes Two στο Youtube Κανάλι των Nintenders

To It Takes Two της Electronic Arts, κυκλοφορεί αύριο (04/11/2022) για την υβριδική κονσόλα της Nintendo. Πρόκειται για ένα Πλατφόρμερ δράσης και περιπέτειας με αρκετούς γρίφους για να λύσετε και παίζεται με έως και δύο παίκτες. Ο τίτλος είναι κατάλληλος για εφήβους και καταλαμβάνει 9,5GΒ χώρου στην εσωτερική μνήμη της συσκευής ή στην κάρτα μνήμης.

Το παιχνίδι υποστηρίζει όλα τα Modes του Nintendo Switch (TV, Tabletop, Handheld) αλλά και Cloud Saves.
Επίσης θα έχετε διαθέσιμες τις παρακάτω γλώσσες: English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Simplified Chinese, Spanish και Traditional Chinese.

Θα το βρείτε διαθέσιμο στο Nintendo eshop στην τιμή των 39.99€.

it takes two

Nintenders

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε τα πάντα μαζί με ακόμη 6100 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *