Η Atlus θέτει περιορισμούς στο streaming του Catherine: Full Body

Το Catherine: Full Body δεν είναι ακριβώς ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι. Η πρώτη έκδοση κυκλοφόρησε πριν μια δεκαετία περίπου ενώ η έκδοση Full Body μόλις πριν ένα χρόνο στο Playstation. Πλέον, βρίσκει το δρόμο του στο Nintendo Switch και κυκλοφορεί στις 7 Ιουλίου από την Atlus σε φυσική και ψηφιακή μορφή.

Η Atlus προέβη σε μία κίνηση που μας συνηθίζει τον τελευταίο καιρό. Στην επίσημη ιστοσελίδα της στην Ιαπωνία δημοσίευσε οδηγίες που αφορούν τα videos των χρηστών. Τονίζει ότι τα videos που θα δημοσιεύονται από τους χρήστες θα πρέπει να είναι για καθαρά προσωπική χρήση και όχι για την εκμετάλλευση του προϊόντος. Πρέπει να συμπεριλαμβάνονται τα λογότυπα “SEGA” και “ATLUS” σε κάθε video ενώ δεν επιτρέπεται το streaming ή οι εικόνες από το Golden Theater story mode καθώς και από το τέλος του παιχνιδιού. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις αναλυτικές οδηγίες σε μετάφραση του google.

Σημειώνουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Atlus Κάνει κάτι τέτοιο. Η ίδια στρατηγική είχε υιοθετηθεί και στα Persona 5 και Persona 5 Royal.

Πηγή 1, Πηγή 2

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *