Friday, April 19, 2024
Νέα

Η επίσημη τοποθέτηση της Nintendo για την ακύρωση της E3

Μετά το χθεσινό νέο για την ακύρωση της Ε3 το οποίο ταρακούνησε τον κόσμο των video-game fans, μεγάλες εταιρείες-συμμετέχοντες της Ε3 ανακοίνωσαν τις τοποθετήσεις τους. Μετά το tweet του Phil Spencer εκ μέρους της Team Xbox και την ανακοίνωση της Ubisoft, ένας εκπρόσωπος τύπου της Nintendo μίλησε στο Gamespot για την ακύρωση της Ε3. Αυτά που είπε:

“Η Nintendo στηρίζει την απόφαση της ESA να ακυρώσει τη φετινή Ε3 για να βοηθήσει στην προστασία της υγείας και της ασφάλειας όλων των ανθρώπων της βιομηχανίας μας – τους fans μας, τους υπαλλήλους μας, τους υπεύθυνους για την έκθεση καθώς και τους πολλά χρόνια συνεργάτες μας στην Ε3. Θα θέλαμε να εκφράσουμε το ενδιαφέρον μας και την υποστήριξή μας για όλους αυτούς που έχουν επηρεαστεί απο το ξέσπασμα του COVID-19 σε αυτές τις δύσκολες ώρες.
Θα συνεχίσουμε να είμαστε ευέλικτοι και ανακατευθύνουμε τις προσπάθειές μας να κρατήσουμε τους fans μας ενημερωμένους για όλες τις δραστηριότητές μας και τα προϊόντα μας. Λόγω του ξεσπάσματος του COVID-19, τεράστια event της βιομηχανίας μας μπορεί να μην είναι δυνατόν να έχουν προσέλευση στο κοντινό μέλλον. Παρόλα αυτά, σκεφτόμαστε διάφορους τρόπους για να αλληλεπιδράσουμε με τους fans μας και θα έχουμε περισσότερα να μοιραστούμε στη συνέχεια του έτους”.

Η Nintendo δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με το τι θα κάνει με το γνωστό TreeHouse event της το οποίο συνέβαινε στην Ε3, ούτε αν θα επιλέξει να κάνει κάποιο μεγάλο Direct εκείνες τις ημέρες. Εκκρεμεί ακόμη και η συζήτηση που δήλωσε οτι κάνει η ESA με τους συνεργάτες-μέλη της Ε3 για να πραγματοποιηθεί το event διαδικτυακά. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ, και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα!

One thought on “Η επίσημη τοποθέτηση της Nintendo για την ακύρωση της E3

Αφήστε ένα σχόλιο!