Thursday, March 28, 2024
Νέα

Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή και αναλυτικές λεπτομέρειες για το LEGO Super Mario

Πριν από λίγες ώρες, η Lego ανακοίνωσε την έναρξη των προπαραγγελιών για τα set του LEGO Super Mario, ενώ μοιράστηκε και αναλυτικές πληροφορίες για τα expansion τους, την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή τους.

Πιο συγκεκριμένα, ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση της εταιρίας:

Η LEGO Group ανακοινώνει σήμερα την έναρξη προπαραγγελιών του Adventures with Mario Starter Course για το LEGO Super Mario. Οι fans μπορούν να εξασφαλίσουν το δικό τους σετ της επερχόμενης και πολύ αναμενόμενης σειράς προϊόντων, απόρροια μιας μοναδικής συνεργασίας με τη Nintendo. Η νέα σειρά προϊόντων LEGO Super Mario περιλαμβάνει μια διαδραστική φιγούρα Mario που συλλέγει νομίσματα σε πραγματικές πίστες που κατασκευάζονται με τουβλάκια LEGO. Όντας ούτε βιντεοπαιχνίδι, ούτε ένα παραδοσιακό σετ από τουβλάκια LEGO, υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο που ο κόσμος αλληλεπιδρά με τον Super Mario στον πραγματικό κόσμο και να τον παρακινήσει να ασχοληθεί με τις εμπειρίες LEGO.

Όπως αποκαλύπτει για πρώτη φορά σήμερα ο Επικεφαλής Σχεδιασμού της LEGO, Jonathan Bennink, οι fans θα ξεκινήσουν να εξερευνούν το διασκεδαστικό σύμπαν του LEGO Super Mario, με το Adventures with Super Mario Starter Course. Αυτό το βασικό σετ-είσοδος για τον κόσμο του LEGO Super Mario είναι απαραίτητο για να ξεκλειδωθούν expansion sets και περιέχει εφτά τουβλάκια δράσης για ποικίλες αλληλεπιδράσεις με τη φιγούρα LEGO Mario, τα οποία περιλαμβάνονται μόνο σε αυτό το σετ.

Η φιγούρα του LEGO Mario διαθέτει οθόνες LCD σε μάτια, στόμα και κοιλιά για να εμφανίζει μια μεγάλη γκάμα άμεσων αλληλεπιδράσεων με την κίνηση, το χρώμα και τα τουβλάκια δράσης. Επίσης περιέχει ένα ηχείο που παίζει χαρακτηριστικούς ήχους από τη σειρά βιντεοπαιχνιδιών.

“Ο Super Mario συνεχίζει να εμφανίζεται, πάντα σε μορφή που προσαρμόζεται στο σύγχρονο hardware της εποχής”, λέει ο Takashi Tezuka, Εκτελεστικός Σύμβουλος και Παραγωγός Παιχνιδιών της Nintendo. “Είμαι ευγνώμων που σε αυτό το project με τη LEGO Group, πηδάει έξω από τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών και των έξυπνων συσκευών και μπορούμε να τον φέρουμε στον πραγματικό κόσμο με ένα νέο είδος φυσικού παιχνιδιού Mario. Είναι πολύ συναρπαστικό να σκεφτούμε ότι ο LEGO Mario θα γίνει πραγματικός φίλος με τα παιδιά και να τα φανταστούμε να παίζουν στον δικό τους κόσμο του Mario που τα ίδια τον φαντάστηκαν”.

Τα παιδιά 6+ μπορούν να χτίσουν επίπεδα και να παίξουν όπως θέλουν, με δοκιμασίες γεμάτες δράση και δημιουργική διασκέδαση σε μία άκρως διαδραστική εμπειρία. Ο LEGO Mario χρησιμοποιείται για να συλλέξει νομίσματα, όσο τρέχει και πηδάει από τον σωλήνα της αρχής έως το κοντάρι του τέλους της πίστας, περνώντας από τουβλάκια LEGO, πλατφόρμες από σύννεφα, ενώ έρχεται αντιμέτωπος με τις φιγούρες Goomba και Bowser Jr.

To Starter Course μπορεί να συνδυαστεί με τα LEGO Super Mario Expansion Sets, το καθένα από τα οποία ξεκλειδώνει μοναδικές δοκιμασίες και χαρακτήρες για παιχνίδι μαζί ή ενάντια σε φίλους. Τα πρώτα Expansion Set που αποκαλύπτονται σήμερα, περιλαμβάνουν το Piranha Plant Power Slide Expansion Set και το Bowser’s Castle Boss Battle Expansion Set. Και επειδή τα προϊόντα μπορούν να διαμορφωθούν ελεύθερα, οι fans έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν εκείνες τις πίστες LEGO, στις οποίες επιθυμούν να δουν να ζωντανεύει ο Mario.

Οι fans επίσης θα λατρέψουν το δωρεάν LEGO Super Mario app από τη LEGO Group, μία υποστηρικτική εφαρμογή που θα βελτιώσει τη εμπειρία του φυσικού παιχνιδιού. Αυτή κρατάει τα αποτελέσματα των σκορ, ώστε να ενθαρρύνει το επαναλαμβανόμενο χτίσιμο αλλά παρέχει και ψηφιακές οδηγίες κατασκευής με εργαλεία μεγέθυνσης και περιστροφής για να γίνει το χτίσιμο ευκολότερο. Επίσης προτείνει άλλους δημιουργικούς τρόπους για χτίσιμο και παιχνίδι και είναι ένα ασφαλές μέρος για την ανταλλαγή ιδεών με φίλους.

“Ενδουσιαστήκαμε όταν είδαμε την παγκόσμια αποδοχή στα νέα για το LEGO Super Mario” δήλωσε ο Jonathan Bennink. “Οι fans ανυπομονούν να μάθουν περισσότερα, οπότε χαίρομαι που σήμερα μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή τη συναρπαστική νέα συνεργασία που οδήγησε στον επανασχεδιασμό της εμπειρίας κατασκευής με LEGO και σε έναν εντελώς νέο τρόπο παιχνιδιού, εμπνευσμένο από το πολυαγαπημένο είδωλο των βιντεοπαιχνιδιών, τον Super Mario. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε πώς οι fans θα γίνουν δημιουργικοί και θα προκαλέσουν ο ένας τον άλλον με αυτή την συναρπαστική και κοινωνική εμπειρία”.

Η πλήρης LEGO Super Mario συλλογή θα κυκλοφορήσει 1 Αυγούστου 2020, αλλά οι fans μπορούν από τώρα να προπαραγγείλουν το LEGO Super Mario Adventure with Super Mario στο www.lego.com/supermario-startercourse από καταστήματα σε όλον τον κόσμο.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για το Starter Course είναι 59,99 €/$, ενώ η προτεινόμενη τιμής λιανικής για τα δύο expansion sets είναι 29,99€/$ για το Piranha Plant Power Slide Expansion Set και 99,99 €/$ για το Bowser’s Castle Boss Battle Expansion Set.

Η Nintendo έδωσε επίσης στη δημοσιότητα και ένα βίντεο με μια πιο κοντινή ματιά στο LEGO Super Mario και πώς αυτό παίζεται.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο!