Friday, April 19, 2024
Νέα

Αποκαλύφθηκε το μέγεθος του Bayonetta 3

Έγινε πλέον γνωστό μέσω του Nintendo Switch eShop το μέγεθος αρχείου του Bayonetta 3. Ο πολυαναμενόμενος τίτλος θα πιάνει 15 GB το οποίο είναι αρκετά μεγάλο, οπότε μια κάρτα MicroSD είναι απαραίτητη σε όσους έχουν σκοπό να το κατεβάσουν. Το παιχνίδι είναι μια αποκλειστικότητα του Nintendo Switch και θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου, ενώ είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία είτε ψηφιακά είτε σε φυσική μορφή.

Ας επωφεληθούμε από την pre-order προσφορά του Bayonetta 3 που μας έκανε το Market 24.gr και θα το αποκτήσουμε στην τιμή των 50,9€

Όσοι δεν θα το παίξουν από το πρώτο λεπτό της κυκλοφορίας του έχουν πολλούς λόγους να προτιμήσουν την φυσική έκδοση. Εξοικονόμηση πολύ χώρου στην κονσόλα καθώς και ένα πολύ ωραίο artwork στην συλλογή τους.

Πηγή

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της! Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo GR by Nintenders“. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 6000 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Αφήστε ένα σχόλιο!