Ανακοινώθηκε Pokemon Presents για τις 17 Ιουνίου

Η εταιρεία Pokemon μόλις ανακοίνωσε μία παρουσίαση που θα γίνει αύριο 17 Ιουνίου και ώρα Ελλάδος 16:00. Δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερα για την ώρα αλλά μάλλον θα έχουν θέμα το νέο DLC The Isle of Armor των Pokemon Sword Shield.

Σύμφωνα πάντως με το Serebii, το πιο γνωστό site για νέα των Pokemon, ενδέχεται να ακουστούν νέα και για άλλα προιόντα εκτός των Pokemon Sword / Shield. Γράφουν πιο συγκεκριμένα:

“The Pokémon Company have announced that at 13:00 UTC / 14:00 BST / 09:00 EDT / 06:00 PDT, a special presentation will be held. This will last for 11 minutes and will include information on the Pokémon Sword & Shield Expansion Pass with the Japanese stream being named ポケモン新作発表会 Pokémon New Product Presentation indicating that there may be more being shown. We will host the stream tomorrow so be sure to check back”

Πηγή

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *