Tuesday, April 30, 2024
Νέα

Dragon Star Varnir – έρχεται για το Nintendo Switch

Μάγισσες, δράκοι, μάχες…όχι δεν αναφερόμαστε στο Game of Thrones αλλά σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, που έρχεται σύντομα στο Nintendo Switch…και το όνομά του Dragon Star Varnir. Θα κυκλοφορήσει στο Switch μέσω του Nintendo eShop αυτή την άνοιξη. Το παιχνίδι ήδη έχει κυκλοφορήσει για το Ps4 και για το PC. Πάμε να δούμε όμως περισσότερες λεπτομέρειες:

Dragon Star Varnir

Dragons and…dragons

Ο Knight Zephy έχει αναλάβει έναν πολύ δύσκολο ρόλο…να κυνηγήσει μάγισσες…Όχι όμως τις κλασικές σε όλους μας μάγισσες αλλά ανθρώπινα όντα τα οποία μπορούν και γεννούν δράκους. Όταν παραλίγο να χάσει την ζωή του σε μία από τις αποστολές του, τότε δύο από αυτές τις μυστηριώδεις μάγισσες θα του σώσουν την ζωή και θα του δώσουν να πιει αίμα δράκου…και η ιστορία ξεκινά…

Dragon Star Varnir

Ο πρωταγωνιστής όχι μόνο θα αποκτήσει νέες δυνάμεις αλλά θα καταλάβει πως η μοίρα του είναι συνδεδεμένη με αυτήν των μαγισσών. Όλοι μαζί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα πολεμήσουν ενάντια στην “Αυτοκρατορία” που θέλει τους δράκους και τις μάγισσες νεκρούς. Στο σκοτάδι όμως καραδοκεί και μία ακόμα μεγαλύτερη απειλή…η πιο δυνατή μάγισσα που έχει υπάρξει..

Ποια μυστικά λοιπόν κρύβει η κατάρα του δράκου…;

Τι μας προσφέρει το παιχνίδι:

Dragon Star Varnir

Εναέριες μάχες: Πολεμήστε τους εχθρούς σας στον αέρα και τοποθετείστε στρατηγικά τα μέλη της ομάδας σας για να καταφέρετε να κερδίσετε.

Δράκους: Πολεμήστε άλλους δράκους για να απορροφήσετε το στοιχείο του καθενoς…με τι κόστος όμως;

Απόλυτη ισορροπία: Οι νέοι σας σύμμαχοι- οι μάγισσες- απαιτούν να τους παρέχετε για φαγητό αίμα δράκου (creepy σωστά;) Εάν ξεχαστείτε και μείνουν νηστικές τότε τρελαίνονται…εάν τις παραταΐσετε τότε μετατρέπονται σε δράκους. Θα τις κρατήσετε ζωντανές ή θα τις θυσιάσετε για να πάρετε σπάνια skills και items; Οι επιλογές είναι καθαρά δικές σας και θα κρίνουν το τέλος του παιχνιδιού.

Απολαύστε το trailer του Dragon Star Varnir :

Μείνετε συντονισμένοι στους Nintenders για περισσότερα νέα γύρω από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και τα παιχνίδια της!
Επισκεφτείτε την ομάδα μας στο Facebook ”Nintendo Switch GR”. Ελάτε να συζητήσετε μαζί με ακόμη 4300 Έλληνες για την αγαπημένη μας κονσόλα.

Credits: Πηγή 1