Tuesday, April 30, 2024
Νέα

Guide: Nintendo Switch Update 11.0

κονσόλες Nintendo Switch

H Nintendo κάνει την εκπληξη. Από απανωτά μικρά update για το stability σήμερα μας έδωσε νέα features και μάλιστα σημαντικά. Από την 10.2 κάνουμε update στην 11.0.

Nintendo Switch Online εικονίδιο στο μενού

nintendo update 11.0

Access all Nintendo Switch Online services, from getting the latest information to checking your membership status.

Ολα μαζεμένα και νοικοκυρεμένα, δηλαδή σε μία εφαρμογή. Μπορείτε να δείτε την συνδρομή σας, να την ανανεώσετε, να δείτε τι σας προσφέρει από υλικό και τι προσφορές δίνει. Νομίζω ότι είναι μία σοβαρή ένδειξη ότι έρχονται περισσότερα για τους συνδρομητές. Προσωπικά μου θύμησε ότι έληξε η συνδρομή μου.

Αυτόματη αποθήκευση save data από το Save Data Cloud

nintendo update 11.0

When using software with the same Nintendo Account linked to multiple systems, save data backed up from one console will automatically be downloaded to your other system(s).
*To use this feature, it must be enabled under System Settings > Data Management > Save Data Cloud.
*Save data will not be downloaded automatically unless save data for that software exists on the console. The first time only, users must download the save data manually.
*A Nintendo Switch Online membership is required to use the Save Data Cloud service.

Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που θέλαμε πολύ οι ιδιοκτήτες πολλαπλών συσκευών Switch. Μέχρι τώρα με το που κλείνατε ένα παιχνίδι το save ανέβαινε αυτόματα. Αν πηγαίνατε σε άλλη συσκευή έπρεπε χειροκίνητα να κατεβάσετε το save στο δεύτερο σου switch.

Πλέον θα γίνονται όλα αυτόματα και θα μπορείς να συνεχίσετε το ίδιο παιχνίδι σε άλλη κονσόλα σας χωρίς επιπλέον κινήσεις. αρκεί να πάτε στις ρυθμίσεις και να ενεργοποιήσετε την επιλογή.

Trending with friends

nintendo update 11.0

Users can check what software their friends are playing or have started playing recently.
Information will not be displayed for friends who have their online status set to display to no one.

Οι χρήστες πλέον μπορούν να δουν τι παίζουν οι φίλοι τους. Οκ και πρώτα μπορούσαμε. Πλέον όμως αντί να βλέπεις έναν έναν τους φίλους σου τι παίζουν, βλέπεις ποια είναι τα πιο δημοφιλή παιχνίδια. Πόσοι φίλοι σας παίζουν Animal Crossing? Πόσοι πήραν το Hyrule Warriors: Age of Calamity στο launch?

Μεταφορά screenshots και videos

Υπάρχουν δύο τρόποι, ο ασύρματος και ο ενσύρματος. Μέχρι τώρα έπρεπε να κλείσουμε την συσκευή, να αφαιρέσουμε την κάρτα να την βάλουμε στον υπολογιστή και να πάρουμε τα αρχεία μας σε φακέλους τακτοποιημένους ανά ημερομηνία.

Ασύρματα

Στις επιλογές προστέθηκε και το αποστολή σε κινητό. Στην συνέχεια σας ρωτάει αν θα στείλετε μόνο αυτή ή θέλετε να στείλετε πολλά αρχεία μαζί. Στο επόμενο βήμα πρέπει να σκανάρεις 2 qr codes. Όλα τα κινητα έχουν πλέον ενσωματωμένη κάποια εφαρμογή σαρωτή. Σκανάρετε το 1ο τετραγωνάκι και στην οθόνη που σας εμφανίζει πατάς σύνδεση. Αυτό θα σας πάει στην οθόνη του wifi όπου θα αποσυνδεθείτε από το δίκτυο σας και θα συνδεθείτε απευθείας με την κονσόλα. Αφού συνδεθείτε επιστρέφετε στην εφαρμογή και σκανάρετε το δεύτερο τετραγωνάκι που σας οδηγεί σε μία σελίδα. Πατάτε μετάβαση και στην επόμενη οθόνη βλέπουμε τα αρχεία μας. Κρατώντας πατημένα πάνω τους μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στην συσκευή σας.

For screenshots, users can transfer a maximum of 10 screenshots and 1 video capture at once.
*To connect, users must use their smart device to scan the QR Code displayed on the Nintendo Switch screen.
For more information, please refer to the Nintendo Support website.

Ενσύρματα

Συνδέετε την κονσόλα στον υπολογιστή (Windows) και πάτε στα Settings–> Data Management–> Manage Screenshots and Videos –> Copy to a Computer via USB Connection. Ανοίγει στον υπολογιστή, σαν εξωτερική μνήμη, ο φάκελος με τα screenshot. Το πιο ωραιο είναι ότι όλα είναι τακτοποιημένα ανά παιχνίδι!

Users can use a USB cable to connect Nintendo Switch to their computers to copy the screenshots and videos saved under Album.
* A USB charging cable [model HAC-010] or a USB-IF certified USB cable that supports data transfer is required to connect to a computer.
For more information, please refer to the Nintendo Support website.

Download Manager

nintendo update 11.0

When there are multiple software, update data, or downloadable content downloads in progress, users can now select which they want to download first.

You can set this under Download Options by selecting the icon for the software you want to download first on the HOME Menu

Άλλο ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό του νέου update. Πλέον επιλέγετε ποια εφαρμογή θα κατεβεί πρώτη στην ουρά.

User icons

nintendo update 11.0

Δώδεκα νέα εικονίδια για τα προφίλ σας είναι διαθέσιμα. Είναι εμπνευσμένα από τους τίτλους του Mario για τα 35α γενέθλιά του. Super Mario Galaxy for me!

Button Mapping

Μπορείτε πλέον να αλλάξετε την λειτουργία των πλήκτρων. Παράδειγμα το Α να είναι το Β κουμπί και αντίστροφα. Είναι συμβατό με Joy-Con και Nintendo Switch Pro Controller. επίσης μπορείτε να το χρησημοποιήσετε και στα κουμπιά του Nintendo Switch Lite.

Τα μόνα κουμπιά που δεν αλλάζουν είναι τα Power, Volume, Home, Sync.

Η επιλογή βρίσκεται στο Settings–>Controllers and Sensors–>Change Button Mapping.

Προστέθηκαν επίσης στις γλώσσες τα Βραζιλιάνικα και τα Πορτογαλλικά και φυσικά τι αλλό, stability….

Νίκος "Olak" Κορμπέτης

Παράξενη η επαφή μου με τα παιχνίδια. Ερωτεύομαι εύκολα μαζί τους, τα τερματίζω δύσκολα. Τελικά, προσφάτως, κατάλαβα οτι πάντα ήμουν νιντεντάκιας και λάτρης των φορητών κονσολών. Το Switch και η υπέροχη κοινότητα του με έκανε να ξαναερωτευτώ το gaming. Μου λείπει το original Game Boy μου, θέλω να ξαναπαίξω όλα τα GBA παιχνίδια. Τα πρώτα μου λεφτά πήγαν σε κασέτα της Nintendo και συγκεκριμένα στο πρώτο Pokemon παιχνίδι που κυκλοφόρησε (την κόκκινη) και αυτός ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται

Αφήστε ένα σχόλιο!